Vine iarna! Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

De citit

Meteorologii avertizează că în următoarele săptămâni temperaturile vor fi în scădere. Potrivit prognozei emise de ANM, până la jumătatea lunii decembrie temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în toată ţara.

Săptămâna 14– 21 noiembrie 2022

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în cele nord-estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în zonele montane.

Săptămâna 21– 28 noiembrie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, excepție făcând nordul extrem, unde vor fi local deficitare.

Săptămâna 28 noiembrie– 5 decembrie 2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi deficitar în vest, nord-vest și centru, dar mai ales la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 05– 12 decembrie 2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Citește și: Garda de Mediu, avertisment pentru românii care dețin fose septice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !