VIDEO – Oamenii ies mai bolnavi, iar alții mor pe capete în spitalele din România! Medicul care a vindecat 1000 de pacienți de COVID 19, acuză RELE tratamente aplicate de „eroii din linia întâi”

De citit


Medicul primar pneumolog la PneumoMed Flavia Groșan a spus că protocolul medical din spitale ucide pacienți, că oxigenul medical în cantități mari provoacă edeme cerebrale și că pacienții COVID cu saturație de 80% pot să se trateze acasă fără probleme.

VIDEO – Flavia Groșan medic pneumolog

Câte testări ale pacienților bolnavi de COVID-19 au fost făcute înainte de a administra medicamentele prezentate mai jos, care pentru mulți ar putea fi nocive?
Probabil, ZERO. În cel mai bun caz, pacienții sunt întrebați dacă au reacții la anumite medicamente și atât… Medicamente precum Codeina care are proprietăți antitusive, de fapt poate avea efecte adverse, efecte care produc exact ceea ce pretinde că tratează…

Medicamente EXTREM de puternice pentru afecțiuni extrem de grave, sunt folosite în tratamentul pacienților bolnavi de Covid, indiferent de forma gravă, severă sau doar ușoară pe care o manifestă cel infectat. Dacă ajungi în spital, conform schemei de tratament, prezentate de dr. Flavia Groșan, se administrează următoarele:

  • Kaletra
  • Heparină Sodică
  • CODEINĂ FOSFAT MCC
  • Kaletra (80 mg+20 mg)/ml soluţie orală – este folosit în tratarea virusul imunodeficienţei umane (HIV-1) si SIDA.
    Kaletra de fapt nu vindecă infecţia cu HIV sau SIDA conform prospectului, ci doar reduce substanţial riscul de transmitere a bolii, pe cale sexuală.

Efecte adverse Kaletra – pagini prospect 181 – 183:
Foarte frecvente: – diaree, greaţă, infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Frecvente: inflamaţie a pancreasului, vărsături, mărire a abdomenului, durere în partea inferioară şi superioară a abdomenului, eliminare de gaze, indigestie, scădere a poftei de mâncare, reflux din stomac în esofag care poate provoca durere.
Mai puțin frecvente: – inflamaţie a venelor profunde asociată unui cheag de sânge, depozite de grăsime în ficat, ficat mărit, inflamaţie a rinichilor, distrugere a fibrelor musculare.
Rare: erupţii şi pustule severe sau care pun viaţa în pericol.

Heparină Sodică – este utilizat pentru a trata Flebită sau embolism pulmonar (obstruarea bruscă a unui vas de sânge de către un cheag de sânge), tulburări de coagulare a sângelui.
Conform prospectului, Heparină Sodică nu se utilizează dacă aveţi: Tulburări cunoscute de coagulare a sângelui.

CODEINĂ FOSFAT MCC – Codeina este un alcaloid din opiu cu proprietăţi antitusive, analgezice şi antidiareice.
Codeina care are proprietăți antitusive, de fapt poate avea efecte adverse care produc exact ceea ce pretinde că tratează, și anume: dificultate în respiraţie cu lipsă de aer, deprimare respiratorie, edem pulmonar si pe lângă acestea, spasme la nivelul căilor biliare, gură uscată, dureri abdominale, paralizie intestinală etc.
Conform prospectului dacă aveţi insuficienţă respiratorie severă; hipersecreţie traheo-bronşică; tuse astmatiformă sau crize de astm bronşic, NU TREBUIE utilizat medicamentul CODEINĂ FOSFAT MCC.


Alte reacţii adverse au fost raportate: stari de confuzie, schimbări ale dispoziţiei, halucinaţii, coşmaruri, toleranţă sau dependenţă,bătăi lente ale inimii, palpitaţii, hipotensiune arterială, ameţeală, vertij, agitaţie, convulsii, , creşterea presiunii intracraniene etc.

Puținii medici care urmăresc binele propriilor pacienți, adică aceia care îndrăznesc să încalce protocolul, schema de tratament al pacienților bolnavi de Covid, sunt acuzați că nu pun umărul la combaterea acestui virus ridicat la rang de rege care ne ține pe VAL, după val.

Valul întâi care l-a adus pe al doilea, dar și pe al treilea, al patrulea, val care pune economia pe butuci din cauza unor măsuri aberante; măsuri ale CNSU anunțate de Raed Arafat șeful grupului de „Înmormântare Strategică” ieri; o măsură care închide magazinele la 18:00 – fapt care va aglomera (SURPRIZĂ) și MAI MULT magazinele.

Din păcate mulți medici de familie refuză să recomande un anumit tratament pacienților COVID, de frica repercursiunilor responsabililor infailibili din ministerul sănătății.

Reamintesc că până acum NICI O ȚARĂ nu a reușit să dezvolte un tratament pentru a combate eficient virusul SARS-Cov-2. La nivel european, pacienții testați pozitiv sunt tratați în urma unei scheme de tratament recomandată de Societatea Europeană pentru Cardiologie – grupul pentru HTA.

„Nu există medicamente aprobate” – dar un medic care salvează o mie de pacienți, este contestat, pus imediat sub lupă si mulți „eroi” s-ar dori ca acesta sa fie redus la tacere, fiindcă nu urmărește binele celorlalți, fiidcă rapid acuzat de extremism, rea voință, conspiraționist sau chiar terorist, cum spunea un oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !