Vești bune pentru cei care caută un nou loc de muncă în Argeș! Se fac angajări

De citit

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești oferă noi locuri de muncă pentru argeșenii care au nevoie de un job. Instituția organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de asistent medical (PL).

Funcția va fi ocupată pe perioadă nedeterminată, este vacantă și este în cadrul Centrului de îngrijire și Educație Timpurie Creșe Pitești.

Cum poți concura pentru acest post

Pentru a putea participa la concursul pentru ocuparea postului, candidatul trebuie să aibă studii postliceale sanitare absolvite cu diplomă în specialitatea asistent medical. Pe lângă, la dosar se adaugă examen de grad principal dovedit cu adeverință. Trebuie să dețină  certificat de membru O.A.M.G.MA.M.R. însoțit de avizul anual sau certificatul de membru și adeverință pentru participarea la concurs. Mai mult, candidatul trebuie să aibă o vechime de minimum 5 ani în specialitate.

http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-pl-directia-de-asistenta-sociala-a-municipiului-pitesti-judetul-arges-2/

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante, de administrator I, din cadrul Centrului de îngrijire și Educație Timpurie Creșe Pitești. În acest caz, condițiile sunt mai puține.

Cum poți concura

-studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
-vechime în activități administrative minimum 4 ani;
-nu se află sub incidența prevederilor art. 4 din Legea nr. 22 din 1969 cu modificările și completările ulterioare, fapt atestat prin declarație notarială.

http://posturi.gov.ro/post/administrator-i-2/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !