Unde se află cinematograful cu cel mai mare ecran din România!

De citit

Târgoviștenii și nu numai au prilejul de a vedea filme din nou, după mulți ani, la Cinematograful ,,Independența,, din oraș. Transformarea cinematografului prin lucrări de modernizare este incredibilă și de apreciat cu atât mai mult cu cât redeschiderea acestuia  a durat 15 ani. În acest sens, primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan a scris pe Facebook următorul mesaj:

Sursă foto-Facebook

,,Au mai rămas numai câteva zile până când, după o pauză de peste 15 ani, vom vedea din nou filme la Cinematograful ”Independența”! a scris Cristian Daniel Stan

Program ,,Independența,, Târgoviște

Care sunt filmele care vor rula la cinematograful din oraș? Ne lămurește edilul Târgoviștei:

,,Vinerea aceasta, vom putea viziona primele filme după reabilitarea unui adevărat simbol al acestui oraș. ”Vânătorii de fantome – Moștenirea” și ”Nu e vreme de murit (No time to die)” din seria Bond, putând fi vizionate de la ora 17.00, respectiv ora 20.00.

Sâmbăta și duminica, de la ora 11.00, vor fi proiectate filme pentru copii.,, a precizat Primarul Târgoviștei

Sursă foto-Facebook

Care este prețul biletelor și unde aflăm toate informațiile necesare? Ne explică pe larg Cristian Daniel Stan:

,,Filmele care vor rula, toate informațiile necesare achiziționării, inclusiv online a biletelor, orele de funcționare, tarifele, pot fi consultate pe site-ul https://www.cinema-independenta.ro.

Vă așteptăm la cinematograful cu cel mai mare ecran din România, cu un sistem audio de top și clasificat în prima categorie de calitate în ”Registrul Cinematografiei”,, a concluzionat Cristian Daniel Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !