Unde pleacă românii de Sărbătorile Pascale

De citit

Valul trei al pandemiei nu-i sperie pe români, aceștia și-au rezervat deja vacanțele pentru perioada următoare. Pe site-urile de rezervări, se poate observa că este foarte dificilă găsirea unor locuri libere.

Pandemia nu-i ține pe români departe de distracție, site-urile cu rezervări au fost luate cu asalt în această perioadă. Aceștia se pregătesc pentru mini-vacanța de Paște și de 1 mai. Locurile de cazare la mare și de la munte sunt aproape epuizate, semn că românii au planuri de distracție în perioada ce urmează.

 

Românii au posibilitatea de a alege destinații turistice mai exotice în afara țării, dacă nu optează pentru o vacanță pe teritoriul României în perioada sărbătorilor de Paște.

”Sunt destul de multe rezervări pentru vacanțe în România pentru că este primul Paște din pandemie pe care îl putem petrece în afara casei și foarte mulți s-au gândit din timp ce pot face cu această ocazie, e și vacanța pentru copii.

Sunt foarte multe variante pentru petrecerea acestei vacanțe și în afara țării și sunt, de asemenea, foarte multe zboruri charter spre Egipt, sunt probabil mai mult de 15 și nu sunt numai din București ci și din Craiova, Sibiu, Timișoara. Nu sunt doar spre Egipt ci și spre destinații exotice – Maldive, Seychelles sau Dubai.”, spune Gabriela Peșeț, consultant în turism.

Locurile pentru vacanțe în România sau în străinătate s-au epuizat extrem de repede, iar cei care nu și-au făcut rezervări din timp vor descoperi că este foarte dificil să găsească locuri de cazare.

”Vedeam în ultimele zile o bursă a locurilor care mai sunt disponibile pentru vacanța în Egipt de Paște, e ceva ce românii au gândit din timp și și-au făcut planuri. Cei care vor să facă acum găsesc cu foarte mare greutate. Căutarea e mult mai îndelungată.”, a adăugat Peșeț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !