Un fost prefect de Argeș, revoltat pe clasa politică după succesul lui David Popovici

De citit

David Popovici (17 ani) a scris istorie luni seară la Campionatul Mondial din Budapesta și a reușit să câștige proba de 200 de metri liber. Tânărul a devenit, astfel, primul român campion mondial în întreaga istorie a natației noastre, la masculin.

În urma succesului sportivului român, fostul prefect al județului Argeș, Emanuel Soare, a avut o reacție de revoltă, în mediul online, la adresa clasei politice românești. El susține că majoritatea politicienilor care l-au felicitat pe David Popovici nu s-au implicat deloc în dezvoltarea sportului românesc și a tinerilor sportivi.

„Mi-ar plăcea ca toți politicienii care l-au felicitat pe David Popovici pentru incredibila sa realizare să numere toate bazinele de înot pe care le-au construit sau reabilitat in ultimii 30 de ani, să enumere programele de identificare și susținere a tinerilor sportivi talentați pe care le-au realizat și finanțat.

E ușor să nu faci nimic din toate acestea, dar, atunci când cineva chiar reușește, cu mari sacrificii personale și familiale, să obțină performanța, să te comporți ca și cum ai contribuit și tu cu ceva. Prea multă ipocrizie. Avem nevoie de politicieni autentici.”, a scris, pe Facebook, fostul prefect.

Emanuel Soare a condus Prefectura Argeș în perioada 28 ianuarie – 7 august 2020 și 5 octombrie 2020 – 4 martie 2021. El a ocupat mai apoi funcția de subprefect până în octombrie 2021, când a fost demis, iar locul său a fost luat de Lucian-Dragoș Predescu. În acest moment, Emanuel Soare este nominalizatul la funcția de președinte al partidului Forța Dreptei.

Vezi și: VIDEO – Lansarea oficială a partidului Forța Dreptei în Argeș. Declarațiile fostului premier Ludovic Orban

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !