Un fost jurat „Dansez pentru tine” va intra în echipa de conducere a Teatrului „Al. Davila”

De citit

Beatrice Rancea, fostul jurat „Dansez pentru tine”, va apărea în noua organigramă a Teatrului „Al. Davila”. Acesta va fi șefa secției Dramă.

Cel care a luat această decizie a fost managerul Felix Goldbach. El a cooptat-o în echipa de conducere pe Beatrice Rancea, care a activat în cariera sa ca: regizor, coregraf, interpret, scenarist și dramaturg.

Deși a fost una dintre cele mai talentate balerine din România, pe Beatrice Rancea publicul a remarcat-o mai cu seamă în postura de jurată din show-urile de televiziune „Dansez pentru tine” sau „Îmi place dansul”.

Recent, fosta balerină a fost anchetată de DIICOT și a fost nevoită să demisioneze din funcția de director al Operei Naționale Iași. Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a confirmat că a acceptat încetarea mandatului începând cu data de 1 septembrie.

Procurorii suspectează că din anul 2014 s-ar fi constituit și ar fi acționat în Iași și București un grup infracțional. Acest grup ar fi fost organizat și condus chiar de Beatrice Rancea, aderând ulterior și alte persoane.

Sursele citate de g4media.ro explică că membrii grupului sunt suspectați că au acționat în scopul obțineri sume mari de bani. Aceste sume proveneau din subvenții și alocări de la bugetul de stat, în speță de la bugetul Ministerului Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !