Un argeșean își vinde terenul unei familii de romi, pentru a se răzbuna pe vecini. Anunțul său este șocant

De citit

Un argeșean a decis să se răzbune pe vecinii cu care nu se mai înțelege. Acesta a luat o decizie radicală! Supărat pe cei din jur, el își vinde terenul de 1000 mp, situat în satul Argeșelu din comuna Mărăcineni. Ce este cel mai interesant este că individul vinde terenul doar cetățenilor de etnie romă. Proprietarul terenului oferă și o reducere considerabilă, dacă familia este numeroasă. În acest context, susține cel care vinde terenul, vrea să-și răsplătească vecinii ”cu o frumoasă și gălăgioasă familie care să-i înveselească zi și noapte”.

Anunțul postat pe un site de vânzări/cumpărări și alte domenii

Anunt exclusiv pentru cetatenii de etnie romă!

Vand unei familii numeroase de romi 1000m2 cu toate utilitățile, doua intrari, situat in zona frumoasa de vile sub dealurile Budesei Mici .
Asemenea teren in acea zona are un pret pe piata imobiliara de 30€/m2 , dar eu il dau unei familii de romi cu 25€/m2 , iar daca familia care va locui acolo ajunge la un numar de 15 membri , mai scad 1000€ din prețul final .

Terenul este bun si lipsit de sarcini(lotul 1 din fotografie) insa vecinii sunt rai si m-au facut sa ma simt nedorit, de aceea vreau sa-i rasplatesc acum cu o frumoasa si galagioasa familie care sa-i inveseleasca zi si noapte”.

(sursa foto: olx.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate