Trotoarele înalte, obstacole pentru persoanele cu dizabilități, bicicliști sau cărucioare pentru copii. Care este soluția primarului!

De citit

Trotoarele înalte de câțiva centimetri sunt obstacole de netrecut pentru persoanele cu nevoi speciale, bicicliști și cărucioare pentru copii utilizate de către părinți în Târgoviște, județul Dâmbovița. Problema se va rezolva însă. De asta ne asigură Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan care a declarat „război” trecerilor abrupte dintre trotuar și carosabil. Trotuarele urmează să fie accesabilizate pentru circulația persoanelor cu dizabilități sau a cărucioarelor pentru copii.

Pentru mămicile din Municipiul Târgoviște este foarte greu să se plimbe utilizând căruciorul pe străzile din cartiere. Trotuarele sunt de multe ori greu accesibile. Mămicile sunt nevoite să circule pe stradă, mai ales că trotuarele sunt ocupate de mașini. Primăria din Târgoviște va interveni în acest sens, iar ,,acțiunea vizează tot orașul,,.

Primarul Municipiului Târgoviște , Cristian Daniel Stan a scris pe Facebook următorul mesaj:

Sursă foto-Facebook

,,Am declarat „război” trecerilor abrupte dintre trotuar și carosabil, în scopul accesibilizării spațiului public și pentru a oferi atât persoanelor cu dizabilități locomotorii, cât și bicicliștilor și părinților care utilizează cărucioarele pentru copii, posibilitatea de a utiliza cât mai facil infrastructura stradală.

Acțiunea vizează tot orașul.,, a scris pe Facebook  Cristian Daniel Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !