Transformarea drumurilor județene în prim plan! Se pun la punct ultimele detalii!

De citit

Zeci de kilometri de drumuri vor intra într-un proces de modernizare în județul Dâmbovița. Astfel, se pun la punct ultimele detalii privind ,,startul, cât mai repede, a lucrărilor de modernizare și dezvoltare a altor 60 de km de drumuri județene,,. De asta ne asigură Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Transformarea drumurilor județene

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan a scris pe Facebook că acest ,,proiect va transforma drumurile județene care tranzitează mai multe localități,,. Care sunt aceste localități, aflăm în cele ce urmează:

,,Punem la punct toate detaliile pentru a da startul, cât mai repede, lucrărilor de modernizare și dezvoltare a altor 60 de km de drumuri județene.

Avem în lucru un proiect ce va transforma drumurile județene care tranzitează localitățile Șotânga, Vulcana Pandele, Brănești, Pucioasa, Gura Ocniței, Ocnița, Dobra, Bucșani, Finta și Cornești.

Este vorba de DJ 712 Târgoviște – Pucioasa cu o lungime de aproape 16 km, DJ 720C Ocnița – Gura Ocniței în lungime de 7 km și DJ 720A Gura Ocniței – Cornești, cel din urmă cu o lungime de 37 km.,, a scris pe Facebook Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan

 

Sursă foto-Facebook

Lucrări de modernizare

Corneliu Ștefan a organizat și o întâlnire la sediul Consiliului Județean. Au participat ,,primarii și proiectantul celor trei drumuri,,.

,,Având în vedere importanța acestor drumuri județene pentru comunitățile locale, astăzi, la sediul Consiliului Județean, am organizat o întâlnire. Am pus față în față primarii și proiectantul celor trei drumuri.

Pe lângă solicitările primarilor, acestea urmând să se regăsească în varianta finală a proiectului tehnic, prin lucrările de modernizare se vor realiza următoarele:

turnarea de covoare asfaltice pe toată lungimea celor trei drumuri județene;

reabilitarea podurilor și a podețelor;

amenajarea de parcări în centrele civice și zonele importante;

amenajarea de șanțuri betonate și rigole de scurgere;

amenajarea de trotuare;

relocarea rețelelor electrice și a stâlpilor de susținere;

iluminarea trecerilor de pietoni și a principalelor intersecții;

accese către toate gospodăriile și drumurile laterale.,, a concluzionat Corneliu Ștefan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !