Trafic de droguri în familie. Fiica a fost reţinută, tatăl – sub control judiciar

De citit

Un bărbat şi fiica sa din Arad sunt cercetaţi pentru trafic de droguri, după ce bărbatul a adus din Spania, la cererea tinerei, 5 kilograme de haşiş, iar femeia a fost prinsă în flagrant când vindea droguri, scrie Mediafax.

Procurorii DIICOT Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unei femei şi control judiciar pentru 60 de zile faţă de tatăl ei, ambii cercetaţi pentru trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc.

În decembrie anul trecut, bărbatul, la cererea fiicei sale, a transportat din Spania în România 5 kilograme de rezină de canabis (haşiş), în vederea vânzării în România.

„Odată introduse pe teritoriul ţării, drogurile au fost depozitate în domiciliul inculpatei, unde a locuit şi inculpatul până la momentul intervenţiei organelor de urmărire penală, aceştia stabilind ca sumele de bani obţinute din vânzarea drogurilor să fie împărţite în mod egal între ei. La data de 20.01.2023, inculpata a fost prinsă în flagrant în timp ce comercializa cantitatea de un kilogram şi 28 de grame de rezină de canabis în schimbul sumei de 15.000 de lei. Activitatea a fost urmată de punerea în aplicare a două mandate de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Arad, în urma cărora, în domiciliul inculpatei, au fost descoperite şi ridicate cantitatea de 3,5 kilograme de rezină de canabis, un grinder şi un cântar electronic, bunuri care erau depozitate în geanta de voiaj a inculpatului, ascunse printre hainele acestuia”, transmite DIICOT.

Sâmbătă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad a dispus arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile faţă de tânără.

Citește și: Autoritățile sunt în alertă! Un bărbat a căzut în râu și este de negăsit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !