Toți românii care vor în concediu în Grecia, primesc o nouă lovitură! Țara a impus măsuri drastice

De citit

Autorităţile din Grecia au interzis muzica în restaurante şi baruri şi au restricţionat libertatea de circulaţie. Aceste măsuri au fost impuse, în regim de urgență, pe insula de vacanţă Mykonos. Decizia a fost luată de specialiștii în Sănătate Publică din cauza numărulu mare al îmbolnăvirilor înregistrat în ultimele zile.

Mykonos este una dintre cele mai populare destinaţii turistice elene. Deși este o insulă cu prețuri ridicate, Mykonos este pe lista de vacanță a românilor.

În acest context, Ministerul pentru Protecţie Civilă a anunţat că interzice muzica pe insulă pe tot parcursul zilei şi că în perioada nopţii. Mai mult, între orele 01:00 şi 06:00, nu vor mai putea circula decât persoanele care se duc sau se întorc de la muncă, sau persoanele care au urgenţe medicale.

Restricţiile se vor aplica până la data de 26 iulie.

Grecia este una dintre țările din România care au mare nevoie de turism. În această țară, turismul este o cincime din PIB. Țara și-a propus să ia toate măsurile necesare pentru a limita îmbolnăvirile cu coronavirus, deoarece anul 2020 a adus probleme grave în bugetul statului. Singura șansă ca Grecia să își revină este ridicarea turismului, însă acest lucru trebuie să se întâmple obligatoriu cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

În ultimele săptămâni, numărul infecţiilor a crescut în Grecia, condiţii în care guvernul a decis să introducă obligativitatea vaccinării pentru personalul medical şi personalul din casele pentru bătrâni. De altfel, autoritățile au impus deja mai multe restricții și pentru cluburi, baruri și locuri publice în care se creează aglomerație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !