Taxa specială de salubrizare din Sectorul 2, amânată. Iată până când

De citit

Cuantumul de 21,50 de lei pe lună al taxei speciale de salubrizare care se va aplica utilizatorului casnic fără contract de prestări servicii în acest domeniu din Sectorul 2 se amână. Acesta va fi aplicat de la 1 ianuarie 2022, nu de la 1 august anul acesta, cum era anunțat inial. Modificarea a fost făcută în cursul zilei de joi, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat în şedinţa Consiliului Local Sector 2.

Pentru a da șansa utilizatorilor casnici să încheie contracte individuale pentru prestarea serviciilor de salubrizare menajeră, nivelul taxei speciale de salubrizare este de 10 lei/persoană/lună. Măsura este luată de la 1 martie până pe 31 decembrie, nu până pe 31 iulie, cum prevedea Hotărârea de Consiliu Local nr. 152/2021.

Autoritățile au vorbit despre noile modificări

Potrivit proiectului transmis pentru aprobare, hotărârea modifică aceste termene din hotărârea de Consiliu Local nr. 152/2021.

În sfârşit, avem nişte tarife pe care să le putem supune la vot pentru persoanele fizice. Sunt nişte tarife care sunt OK, am avut o dezbatere publică, am avut feedback bun. Din păcate, trebuie să prorogăm termenul până la care se aplică acea taxă pentru persoanele care nu au contract, pentru că nu este timp efectiv să se încheie contractele până la 1 august şi am zis să putem face o informare bună, să putem merge peste tot să se încheie contractele„, a declarat primarul Radu Mihaiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !