Surse: Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru șefia PNL!

De citit

Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru șefia PNL, în cadrul Congresului desfășurat la Romexpo. Florin Cîțu l-a învins în această cursă pe Ludovic Orban, cel care a deținut funcția de președinte al PNL timp de 4 ani.

În acest moment, Florin Cîțu este președinte al PNL și premier al României.

Votul a început la ora 14.55 la Congresul PNL. Toți cei 4.874 delegați prezenți au început atunci să voteze pentru alegerea viitorului președinte al Partidului Național Liberal.

Alegerile din interiorul partidului s-au încheiat la ora 16:30, iar organizatorii au început să sigileze urnele în care au fost introduse buletinele de vot.

Criza din interiorul PNL a durat mai mult de trei luni. În această perioada PNL s-a împărțit, literalmente, în două, și a ținut capul de afiș al știrilor cu atacurile dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu. Atacurile au fost la început mai voalate, apoi din ce în ce mai dure, între cei doi. Astăzi desfășurându-se ziua marii confruntări.

Peste 5000 de liberali din toată țara, reuniți la Romexpo în ceea ce Orban a denumit ca fiind „un festival al democrației”. Se pare că aceștia au decis cine va fi președintele PNL de acum înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !