Ștefan Benonie nu poate candida la Primăria Aninoasa

De citit

Social democrații de la Aninoasa au probleme în lupta pentru Primăria comunei. Candidatura lui Benonie Ștefan nu a fost acceptată! Biroul Electoral de Circumscripție Comunală a decis să nu accepte candidatura depusă pe 1 iunie. Ștefan Benonie a făcut  contestație la Judecătoria Câmpulung.

Cererea lui Benonie, respinsă de instanță

Nici instanța nu a acceptat cererea lui Ștefan Benonie, motiv pentru care fostul primar mai are varianta apelului care trebuie introdus la Tribunal cel târziu astăzi. Cu toate acestea, Benonie nu are șanse foarte mari să mai preia Primăria Aninoasa.

Comunele din Argeș Aninoasa și Rociu sunt pe lista localităților în care se vor organiza alegeri locale parțiale. Acestea se vor organiza pe data de 27 iunie. În cazul Aninoasa, Ștefan Benonie a câștigat alegerile de anul trecut. Toate problemele pe care le-a avut cu Agenția Națională de Integritate nu i-au permis să își reia rolul de edil în primire. Rezultatul alegerilor a fost contestat.

Partidul l-a desemnat candidat și pentru parțiale, o eventuală hotărâre potrivnică și la Tribunal determinând indicarea altui pretendent la Primăria Aninoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate