Șofer de 19 ani, prins în timp ce circula cu 114 km/h pe o stradă importantă din Pitești

De citit

În ziua de 24 ianuarie a.c., polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Potrivit IPJ Argeș, ca urmare a abaterilor constatate în cele 24 de ore, au fost aplicate 229 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 15 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Conducea cu viteză excesivă

În ziua de 24 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 19 ani, din Albota, care conducea un autoturism pe bld. Frații Golești din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Ca urmare a abaterii constatate, cea în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Citește și: Argeș: Autoturism răsturnat pe DN7

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !