Să fii pompier poate deveni pe parcurs o vocație!

De citit

Viața de pompier, dincolo de date și statististici, nu este deloc ușoară. A fi pompier este mai mult decât o meserie. Și asta mai ales din cauza faptului că echipajele de pompieri se expun riscului. Să fii pompier poate deveni pe parcurs o vocație. Asta dacă te perfecționezi repede și te dăruiești cu totul. Sacrificiul, devotamentul, echilibrul, conștientizarea anumitor momente sau situații, toate sunt la limită.

La sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița a avut loc o ceremonie militară care a inclus momente speciale- potrivit unui comunicat publicat pe pagina de Facebook de către ISU Dâmbovița.

3 momente marcante

Clipe pline de bucurie și emoție la ceremonia desfășurată ieri la ISU Dâmbovița, unde au ,, fost prezentate ordinele de avansare în gradul următor înainte de termen pentru un ofițer, un maistru militar și 5 subofițeri,,.

,,Cu prilejul Zilei Naționale a României au fost prezentate ordinele de avansare în gradul următor înainte de termen pentru un ofițer, un maistru militar și cinci subofițeri. Momentul a fost plin de bucurie și emoție, reprezentând o etapă importantă din cariera lor militară.,, se arată în comunicat 

Sursă foto-Facebook

Al doilea moment esențial l-a constituit transferul unui coleg venit din Prahova. Acesta va face parte din echipa ISU Dâmbovița.

,,De asemenea, a fost prezentat ordinul prin care un ofițer își începe activitatea în cadrul Centrului Operațional. Acesta a fost mutat de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino” al județului Prahova. Îi spunem bun venit în rândul nostru și îi urăm succes în noua funcție!,, precizează comunicatul

Ultimul moment de-a dreptul emoționant a fost reprezentat de retragerea din carieră a colonelului Stanciu Florin, care a avut această profesie mai mult de 15 ani:

,,La final de carieră, colonel Stanciu Florin susține cu convingere că această profesie pe care a îmbrățișat-o cu drag de peste 15 ani este una nobilă, dedicată celor cu tărie de caracter și stăpânire de sine. Este onorat că a făcut parte dintr-o familie unită, cea a pompierilor militari dâmbovițeni. ,, se arată în același comunicat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !