Rugăciune puternică pentru Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Spune-o seara și te scapă de blesteme

De citit

Sfinții Apostoli Petru și Pavel sunt prăznuiți de către Biserică pe data de 29 iunie. Cei doi apostoli sunt sărbătoriți amândoi pentru că au murit în aceeași zi, în timpul prigoanei creștine declanșată de împăratul roman Nero.

În acestă zi, românii sunt obișnuiți să se roage foarte mult pentru un an fructuos, pentru grâne, pentru animale sănătoase, dar și pentru liniștea sufletească și pentru a scăpa de blesteme. Potrivit tradiţiei, Ziua Sfântului Petru este una dintre cele mai potrivite pentru a scăpa de blestemele de peste an.

Rugăciune puternică

Rugăciunea extrem de puternică se va rosti în fața unei icoane cu Sfinții Petru și Pavel și a unei lumânări aprinse. Este foarte important să ai o lumânare aprinsă sau o candelă. E bine să spui rugăciunea dimineața, după ce ai băut puțină aghiasmă sau ai luat anafură, dar și seara, înainte de culcare.

Pe tine, Sfinte Petre, Mântuitorul te-a ales să fii piatra de temelie a Sfintei Biserici şi ţi-a dăruit harul să-i întăreşti în credinţă pe toţi fraţii tăi.

Pe tine, Sfinte Pavele, Mântuitorul te-a făcut din duşman un ales prieten, iar Duhul Sfânt te-a numit să le arăţi neamurilor toate comorile învăţăturii creştine.

Sfinte Petre şi Sfinte Pavele, amândoi aţi lucrat cu neobosită însufleţire la răspândirea Împărăţiei lui Hristos, pecetluind mărturia devotamentului pentru Mântuitor cu sângele vostru.

La Voi ne rugăm, când osânda unei judecăţi nedrepte se abate asupra vieţii noastre, să-i îndepărtaţi pe farisei din drumul nostru, luându-le cheile puterii, iar cuvântul lor să nu fie lucrător împotriva noastră. Amin.

Acolo, în Împărăţia lui Dumnezeu, vă bucuraţi de vederea Lui în slava cerească. De Acolo, priviţi spre Biserica lui Hristos care călăuzeşte popoarele, pentru ca ele să vadă lumina Evangheliei şi să nu rătăcească drumul care duce la izvoarele tămăduitoare ale harului.

Rugaţi-L pe Domnul secerişului să trimită lucrători sârguincioşi în ogorul Tău, pentru ca toţi oamenii de bunăcredinţă să aibă parte de binefacerile pe care le primim de la Dumnezeu prin Sfânta Biserică.

Slăviţi Apostoli Petru şi Pavel, să ascultaţi rugăciunea noastră, credincioşi încercaţi de cumplite necazuri, să fiţi milostivi şi să îndepărtaţi din viaţa noastră furia duşmanilor porniţi să ne doboare cu orice preţ. Amin”, este rugăciunea către Sfinții Petru și Pavel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !