Revine o competiție spectaculoasă în Argeș! Iată când sunt înscrierile

De citit

După mai bine de un an de când nu a mai fost organizată din cauza pandemiei de coronavirus, o mare competiție sportivă a revenit! Autoritățile din Argeș anunță că s-au deschis înscrierile la prima cursă din calendarul Riders Club 2021. Topoloveni Summer Tour este la a șasea ediție și va avea loc pe data de 4 iulie cu aceeași atmosferă memorabilă și servicii de calitate!

Dupa o perioada in care am avut parte doar de antrenamente si curse neoficiale intre prieteni, luam startul in forta in 2021 in primul eveniment din calendarul Riders Club. Este vorba de Topoloveni Summer Tour, o competitie plina de amintiri frumoase si zeci de mii de poze adunate pe facebook, aflata la a sasea editie. Debutul inscrierilor va avea loc pe 7 iunie, iar inregistrarile se vor incheia pe 1 iulie”, transmit reprezentanții Riders Club.

Startul evenimentul se va da din centrul orașului Topoloveni. Competiția începe duminică, 4 iulie, iar traseul se va organiza  prin pădurile și dealurile Argeșului, cu o trecere spectaculoasă prin pârâul Cârciov.

La eveniment vor fi deschise atât concursurile pentru Elite, cât și competiții clasice de amatori, împărțite pe niveluri de dificultate.

Bineinteles, nu putem sa lasam deoparte cursele special dedicate copiilor intre 5-13 ani, alaturi de insotitorii lor inscrisi in tura de Agrement. Noutatea mult asteptata este cursa E-MTB Open, masculin si feminin, care este primita de noi cu bratele deschise si unde speram sa se formeze in timp, o competitie acerba”, au declarat organizatorii.

La Topoloveni Summer Tour, cei care sunt la început în această competiție vor putea participa pe traseul Scurt (20 km), traseul Standard (40 km) și traseul E-MTB Open (40 km). Toate traseele adaptate îndemânării oricărui rider.

Iată mai multe detalii legate de eveniment

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate