Reacția Alinei Gorghiu, după ce Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL

De citit

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat oficial că va candida la șefia Partidului Național Liberal. Una dintre primele reacții ale membrilor partidului a venit din partea Alinei Gorghiu, fost președinte al Partidului Național Liberal.

Oferta politică lansată astăzi este cea care vine mănușă pentru un Congres PNL unde se va vota pentru viitor – nu pentru prezent sau trecut! PNL trebuie să se reinventeze mereu – pentru o Românie mai bună!”, a scris Gorghiu pe pagina sa de socializare.

Florin Cîțu a explicat public faptul că are mai multe motive personale și profesionale pentru care se consideră cel mai potrivit să conducă PNL. Mai mult, Alina Gorghiu are speranța că anunțul recent al premierului îi va convinge și pe alți liberali – ” tot bine pregătiți, tot tineri” – să intre în cursa internă care va stabili noua conducere a PNL. Conducerea va fi stabilită pentru o perioadă de patru ani.

PNL are mulți oameni valoroși între membrii săi, la noi este mereu loc de o dezbatere sănătoasă cum nu este pe la alte partide. Mă aștept deci la mulți candidați – pentru toate funcțiile din partid. Și de asta mă bucură anunțul de acum al lui Florin Cîțu – eu sper că va fi un semnal să apară candidaturi și de la alți liberali: tot bine pregătiți, tot tineri, de ce nu.

Competiția este lucrul cel mai important pentru PNL!Congresul va valida la final o echipă de conducere profesionistă, care să ducă așa cum trebuie proiectele liberalismului românesc! Let`s rock!!!”,a mai completat  Alina Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate