RAR Dâmbovița vă așteaptă într-o nouă locație!

De citit

Registrul Auto Român, reprezentanța Dâmbovița vă așteaptă într – o locație nouă. RAR Dâmbovița ,, funcționează la noul sediu de pe bulevardul Regele Ferdinand, lângă Dâmbovița Mall,,. Asta a scris pe Facebook, primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan.

Edilul târgoviștean, Cristian Daniel Stan a precizat de asemenea că ,,este un pas mare înainte pentru instituția menționată și nu numai.,,

 

Sursă foto-Facebook

,, Sediu nou pentru Registrul Auto Român, Reprezentanța Dâmbovița!

Începând de ieri, RAR Dâmbovița funcționează la noul sediu de pe bulevardul Regele Ferdinand, lângă Dâmbovița Mall.

Este un pas mare înainte pentru instituția menționată și nu numai.,, a scris pe Facebook Cristian Daniel Stan

Servicii de calitate, înainte de toate

Totodată primarul Municipiului Târgoviște a menționat pe pagina sa de Facebook că    ,,serviciile specifice sunt oferite la un nivel ridicat de calitate, pe de altă parte, noua locație este mult mai potrivită.,, Cristian Daniel Stan ne explică imediat de ce:

,,Pe de o parte, serviciile specifice sunt oferite la un nivel ridicat de calitate, iar, pe de altă parte, noua locație este mult mai potrivită dacă ne raportăm la traficul auto, dar și la facilitățile de parcare!

Felicitări tuturor celor implicați în derularea acestui proiect important pentru comunitatea târgovișteană!,, a concluzionat Cristian Daniel Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !