Programul Rabla pentru electrocasnice 2021 va începe în luna aprilie

De citit

Conform ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, domnul Tánczos Barna, după publicarea bugetului pe 2021 în Monitorul Oficial durează cam 30 de zile până se poate da drumul programului. În acest context, programul Rabla pentru electrocasnice 2021 va începe după a doua jumătate a lunii aprilie. 

De principiu bugetul este acelaşi, adică 40 milioane lei (vor permite achiziţia a aproximativ 100.000 de device-uri), iar valoarea voucherelor va fi cuprinsă între 200 şi 500 lei (în funcţie de echipamentul ales):

  • voucher de 200 lei pentru achiziţia unui aspirator;
  • voucher de 300 lei pentru achiziţia unei maşini de spălat rufe şi / sau tabletă;
  • voucher de 400 lei pentru achiziţia unei maşini de spălat vase, aparat de aer condiţionat, frigider, combină frigorifică, televizor şi / sau uscător de rufe;
  • voucher de 500 lei pentru achiziţia unui laptop.

Un solicitant poate obține mai multe vouchere, dar pentru produse diferite, respectiv un voucher pentru un anumit tip de produs. Echipamentul vechi care va fi predat comerciantului trebuie să fie de același tip cu cel nou achiziționat, cu două excepții: pentru uscătoarele de rufe și pentru mașinile de spălat vase, sunt acceptate aparate vechi din restul listei programului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !