Prognoza ANM pentru următoarele patru săptămâni. Ce vești ne aduc meteorologii

De citit

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, arată meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), care au realizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 16 – 23 ianuarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. Cu excepția regiunilor estice și sud-estice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele nornale, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în zona Carpaților Meridionali.

Săptămâna 23 – 30 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 30 ianuarie – 6 februarie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 6 – 13 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Citește și: Vreme neobișnuit de caldă. Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !