Proaspăt ieșit din închisoare, Dragnea nu iartă nimic! „PSD e un partid marionetă, condus de lași. România e în dictatură”

De citit

A ieșit din închisoare de doar câteva zeci de minute, însă pare mai puternic și mai dorni de răzbunare ca niciodată! Liviu Dragnea, în momentul în care a ieșit din penitenciar, a avut primul atac la ieșirea din pușcărie: „PSD e un partid marionetă, condus de lași. România e în dictatură”.

Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, a atacat dur PSD la ieșirea din penitenciar. Prima sa declarație a uimit pe toată lumea.

A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost aici, abuzuri și umilință și cea mai mare parte a populației a înțeles azi de ce a trebuit să ajung aici. Când am plecat eu, România era o țară prosperă, cu venituri decente, azi e o dictatură feroce.

Eu mă conssider deținut pooltic pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut insistent în ultmele luni la instanță să îmi recunosc vinovăția ca să pot fi închis. Am refuzat. PSD a devenit un partid operetă condus de oameni lași,a spus Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !