Principalii „vinovați” care distrug COVID-19, în 30 de secunde

De citit

Aerul proaspăt și lumina soarelui, se pare că sunt printre cei mai importanți factori pentru a ne asigura un sistem imunitar sănătos, iar mai multe studii au arătat că transmiterea a SARS-CoV-2 în aer liber, în parcuri, în spații bine aerisite, este foarte puțin probabilă.
De asemenea un studiu realizat a arătat că razele soarelui distrug rapid virusul, mai exact într-un procent de 99,7% , în 30 de secunde.

Reamintim că:
✔ Cetățenilor le este restricționat DREPTUL CONSTITUȚIONAL la libera circulație, pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%.

Morții sunt declarați toți, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului.
✔ Cetățenilor le este îngrădit dreptul fundamental la muncă, IMMrile falimentate sau în prag de faliment, prin restricții fără fundament științific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%.
✔ În mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) au dat faliment sau funcționează la limită, în numele unei gripe numită Covid.

✔ La ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid.
Dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale și neargumentate stiintific, este îngrădit în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%.
Dreptul de acces aproape interzis în spitale, după o viață de cotizatii CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%.

✔ State precum India și China au renunțat la isteria pandemică și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare și fără ca incidența bolii să crească.


Viața NU se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%!

Text sumarizat O.Steer – protest 3 aprilie Piața Universității

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate