Primele rezultate la titularizare 2020 au fost afișate. Notele, pe județe, obținute de profesori

De citit

Primele rezultate la titularizare 2020, concurs la care s-au prezentat peste 27.000 de candidați, au fost afişate marți, 4 august, pe site-ul titularizare.edu.ro. Concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar s-a desfășurat în 29 iulie.

La proba scrisă din cadrul concursului de titularizare 2020 au participat 27.000 de candidați din cei 30.113 care erau înscriși.

Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020 au fost prezenţi 2.724 de candidaţi.

Primele rezultate au fost afişate în 4 august, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro.

Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00, respectiv 5 august, până la ora 12,00.

Rezultatele finale la titularizare se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul dedicat în data de 11 august.

Pentru a fi declarați admiși și pentru a se putea angaja pe durată nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), trebuie să obțină minimum nota 5.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau online, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 12 – 14 august.

sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !