Primăriță PNL vaccinată a murit la 3 zile după ce anunța că s-a vindecat!

De citit

La numai 3 zile de la anunțul că s-a vindecat, Dorina Cicilia Șerbănescu, primăriță PNL, a murit. Ea suferea de afecțiuni cardiologice.

Pe 20 aprilie, într-o postare intitulată „VACCINARE ADAMCLISI”, Dorina Șerbănescu îndemna cetățenii comunei la vaccinarea COVID. Atunci, Dorina Șerbănescu recunoștea că s-a vaccinat împreună cu toată familia și nu a avut reacții supărătoare. Ea considera că motivele de teamă ale oamenilor nu sunt justificate.

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a transmis că este alături de familia greu încercată a regretatei colege și prietene, Dorina Cicilia Șerbănescu.

Primar al comunei Adamclisi, profesor și inginer agronom, Dora a reușit să schimbe fața localității prin iubirea pentru comunitate, devotamentul si eforturile de multe ori supraomenești. Vestea trecerii ei la cele veșnice a căzut ca un trăsnet peste noi toți. Dora a fost în primul rând un om extraordinar și va rămâne în inimile tuturor celor ce au cunoscut-o. Condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis membrii PNL Constanța.

Care a fost postarea Dorinei Șerbănescu cu trei zile înainte de deces

”Dragii mei,

In urma cu doua zile inima mea mi-a facut probleme,dar este mai mult vina mea ,fumatul combinat cu stres ,odihna mai putina.Dar

Dumnezeu a ales ca eu sa trec peste aceasta cumpana si sa ma simt bine.Nu pot sa descriu in cuvinte cat sprijin am primit din partea colegilor ,prietenilor ,si intregului personal medical incepand cu doamnele din Adamclisi ,personalul celor 2 ambulante ,medicilor si pers. medical din Spitalul Judetean ,mii de multumiri !

Insa ,alaturi de voi toti ,familia mea a fost tot ce am avut si voi avea mai de pret .Au fost sprijinul meu necontenit si speranta mea de viata !

Eu ii multumesc din suflet Domnului pentru ca a avut grija de mine prin medici ,familie ,multumesc preotilor pentru rugaciuni ,tuturor prietenilor .

Va doresc tuturor multa sanatate ,si va multumesc anticipat pentru gandurile bune pe care le aveti pentru mine.

Dumnezeu sa ne aibe in paza !”, scria, în urmă cu numai trei zile, pe 13 noiembrie, primărița din Adamclisi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !