Poliția Română face angajări din nou! 1828 de posturi scoase la concurs

De citit

Poliția Română scoate la concurs 1.828 de posturi de agenți și ofițeri de poliție, precum și de personal contractual, prin încadrare directă. Înscrierile se vor face online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.

Posturile scoase la concurs, prin încadrare directă sunt următoarele:

  • 645 de posturi de ofițeri de poliție
  • 647 de posturi de agenți de poliție
  •  536 de posturi de personal contractual.

Pentru posturile de ofițer și agent de poliție, înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs. Perioada înscrierii este 23 septembrie – 5 octombrie, iar doritorii se pot înscrie inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, analiza informațiilor și implementare date, comunicații și informatică, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, rutieră, secretariat, documente clasificate și arhivă, cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor, psihosociologie și siguranță școlară, relații internaționale, informare și relații publice, structura de securitate, poliție canină și cabinet sanitar veterinar, criminalistică, combaterea criminalității organizate, resurse umane și administrativ.

Calendarul probelor pentru obținerea posturilor vacante

În perioada 21 – 29 octombrie se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică. În funcție de posturile pe care se candidează, poate fi prevăzută și o astfel de proba practică. Mai apoi, la data de 6 noiembrie va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Informații complete cu privire la posturi, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al Poliție Române: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs. Se pot oferi oferi date doritorilor și pe site-urile unităților teritoriale de poliție: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !