Peste 300 de pacienți au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în doar două zile

De citit

În primele două zile ale acestei săptămâni, 19-20 decembrie, s-au adresat personalului medical din cadrul Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești 328 de persoane, transmite unitatea sanitară.

Dintre acestea, 101 au fost aduse la UPU cu ambulanțele SAJ, 16 cu echipaje SMURD și 3 cu echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. În cazul a 86 dintre bolnavi a fost necesară internarea.

Patru dintre pacienții care au ajuns luni și marți la UPU au fost aduși prin transfer de la alte unități sanitare din Argeș, pentru a primi îngrijiri medicale și tratament de specialitate în cadrul SJU Pitești.

Pentru că urmează perioada sărbătorilor, medicii recomandă să fim ponderați în privința consumului alimentar și de băuturi alcoolice. O atenţie sporită în ceea ce priveşte alimentaţia trebuie să aibă în mod special persoanele care au ţinut post. Este recomandat ca trecerea de la meniul de post, mult mai restrictiv, la o alimentație bogată în proteine să se facă treptat, pentru a nu apărea dezechilibre în organism și inevitabilele dureri abdominale, stări de greață și vărsături, precizează SJU Pitești.

Citește și: Medic de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, reținut pentru luare de mită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !