Peste 1.000 de blocuri și imobile din Capitală rămân fără apă caldă

De citit

Bucureștiul, din nou printre ultimele orașe ale țării! Peste 1.000 de blocuri și imobile din Capitală vor rămâne până vineri fără apă caldă. Termoenergetica anunță oficial că va efectua lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare (DN 1200) – Magistrala 3 Sud.

Fără apă caldă, în Capitală

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că începând de marți se vor desfășura lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare. Este vorba despre conducta (DN 1200) – Magistrala 3 Sud – în sectoarele 3, 4 și 5 din Capitală.

Lucrările sunt esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și pentru funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire și vor fi efectuate în zona străzii Releului, a Splaiului Unirii și a Târgului Vitan. Furnizarea apei calde pentru un număr de 99 puncte și module termice, care alimentează 1181 blocuri și imobile din sectoarele 3, 4 și 5 va fi sistată până vineri, 03 septembrie 2021, ora 08.00. Lucrarea are un specific complex! Este deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în sectoarele 3 și 4”, transmite Termoenergetica, potrivit Mediafax.

Conform comunicatului, dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, consumatorii au la dispoziție numerele de telefon 031.9442 și 0800.820.002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !