O nouă premieră la Cinematograful „București”!

De citit

In această săptămâna, în data de 8 mai, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va avea loc premiera filmului „Eden” ,avându-i în rolurile principale pe Lana Baric, Daan Stuyven, Lorant Bocskor-Sallo și Maja Roberti, regia fiind semnată de Agnes Kocsis.

Personajul principal este Eva, o femeie alergică la o mulțime de substanțe și particule, la undele radio, precum și la poluare ,ea trebuind să stea izolată. O singură greșeală îi poate fi fatală. In preajma ei stau doar doctorii și fratele său. Ea este supusă la numeroase tratamente, problema ei de sănătate fiind greu de deslușit, chiar și de medicii psihiatri. Care este salvarea ei veți afla urmărind acest film, sâmbătă 8 mai la Cinematograful de artă București.

Și duminică sunt filme

În ziua de duminică, tot de la ora 18:00, la Cinematograful de artă București, sunteți invitați să urmăriți filmul „Caravana Cinematografică”. Acest film îl are în rolul principal pe îndrăgitul actor câmpulungean Mircea Diaconu și a fost pus în scenă de talentatul regizor Titus Muntean.

Povestea filmului este despre o caravană cinematografică, adusă într-un sătuc din Transilvania, de către Tavi, personaj interpretat de Mircea Diaconu. Între acesta și învățătoarea din sat, Corina se înfiripă o idilă. Continuarea o puteți descoperi numai urmărind acest film.

Valoarea unui bilet la aceste filme este de 8 lei, pentru primul film, respectiv 6 lei pentru cel de-al doilea. Pensionarii și studenții beneficiază de o reducere de 50%, iar elevii de 75%,  reducere care se acordă pe baza actelor doveditoare.

Nu uitați faptul că masca de protecție este obligatorie în incinta cinematografului!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !