O cântăreață celebră din România a fost diagnosticată cu o boală cruntă! Este în stadiul 3 al bolii

De citit

O renumită interpretă din România a recunoscut public că suferă de o boală rară. Este vorba despre boala Lyme, o afecțiune care apare în urma mușcăturii de căpușă care este contaminată cu Borrelia.

Roxen suferă de boala Lyme de la vârsta de 14 ani. Ea a povestit fanilor săi de pe TikTok că încearcă să își țină afecțiunea sub control. Din păcate, artista este în stadiul 3 al bolii, cel în care infecția devine cronică și este din ce în ce mai greu de controlat.

Sunt trei stadii, eu din păcate sunt în ultimul stadiu, am aflat la 14 ani. Nu prea am ce să fac, doar să țin sub control, dar mă descurc destul de bine”, a povestit Roxen.

Printre simptomele pe care simte din când în când artista, aflată în stadiul trei al bolii, se numără probleme hepatice și pulmonare, probleme cardiace, acrodermatită sau neuropatie periferică. Aceasta trebuie să țină permanent cont de simptomele bolii și de tratament, altfel viața sa este pusă în pericol. Cu toate acestea, Roxen se descurcă bine și se implică din ce în ce mai mult în viața profesională.

Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune și mai puțin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus.

Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp și m-au susținut necondiționat. Vă iubesc și așteptam cu nerăbdare să împărtășesc cu voi această piesă minunată”, a declarat Roxen, cea care a reprezentat România la Eurovizion.

Cele mai întâlnite simptome ale infecției cu boala Lyme sunt

-Dureri articulare
-Probleme cardiace, cum ar fi bătăile neregulate ale inimii
-Inflamarea ochilor
-Inflamație hepatică (hepatită)
-Oboseală severă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !