Noutățile lunii noiembrie în cinema

De citit

Discutam cu prietenii noștri de la Cinema Trivale despre cum încă mai am părul ridicat pe mâini datorită coloanei audio a filmul Dune, coloană semnată Hans Zimmer și cum se auzea magistral datorită sistemului audio de la cinema și cum discutăm noi am realizat că  luna octombrie s-a sfârșit, o lună care promitea mult din punct de vedere cinematografic și nu a dezamăgit. O lună a contrastelor. După cincisprezece ani, era în care Daniel Craig îl
interpretează pe James Bond a luat final, dar a început era Dune. O lună în care am râs și ne-am amintit de copilărie vizionând Familia Adams 2, dar am și tremurat la Antlers. Luna noiembrie promite și ea multe, având parte de importate lansări din universul Marvel și nu numai.

Continuarea poveștii după Avengers: Endgame

Dacă ți-a plăcut Avengers sau Game of Thrones, o să îți placă și Eternals. Filmul se lansează pe 5 noiembrie și este bazat pe banda desenată cu același nume, care continuă povestea după Avengers: Endgame . Iar distribuția este formată din actorii principali din Game of Thrones, Richard Madden , Kit Harington și alte nume celebre precum Angelina Jolie și Kumail Nanjiani.

Un alt film care o să ne aducă aminte de copilărie va fi Ghostbusters: Afterlife.
Comedia urmează să fie lansată pe 12 noiembrie, și ne arată aventurile nepoților celebrilor vânători de fantome.

Tom Cruise își reia rolul cu care a făcut istorie

Pe 19 noiembrie urmează o altă lansare care o să le aducă aminte de copilărie celor care fac parte din segmentul “vârsta a doua”, pentru că mulți dintre cei tineri nici nu erau născuți atunci cand s-a lansat filmul Top Gun (1984), continuarea acestui film îl are în rolul principal pe acelasi Tom Cruise care la 59 de ani joacă și se mișcă ca acum 37 de ani. Vă recomand să vizionați și primul film înainte de a vedea Top Gun: Maverick pe 19 noiembrie la cinema.

Iar luna se încheie cu o drama bazată pe fapte reale „Regele Richard: Crescând campioni” urmărește călătoria lui Richard Williams, un tată intransigent, care a contribuit la creșterea a doi dintre cei mai talentați sportivi din toate timpurile, care vor ajunge să schimbe tenisul pentru totdeauna. Urmărind o viziune clară a viitorului lor și folosind metode neconvenționale, Richard are un plan care să le ducă pe Venus și Serena Williams de pe străzile din Compton, California, pe scena globală ca personalități legendare. Filmul arată puterea familiei, perseverența și credința neclintită ca mijloc de a realiza imposibilul și de a influența lumea.

Filmele se vad mai bine la cinema, iar pentru a viziona oricare dintre aceste filme, Cinema Trivale vă așteaptă cu uimitorul sistem Sony 4K, care vă asigură experiența de vizionare pe care creatorii filmului și-au dorit-o pentru voi.
Vezi cand rulează filmul tău preferat sau afla de noile aparitii direct pe
www.cinematrivale.ro/program

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !