Noaptea accidentelor în BUCUREȘTI: 4 accidente în doar câteva ore

De citit

Noaptea trecută a fost plină de evenimente neplăcute în Capitală. Patru evenimente au avut loc în doar câteva ore. Mai multe persoane printre care și copii, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Accidentele au avut loc din cauza vitezei, a neacordării de prioritate, peste care s-a suprapus ploaia.

Mașină răsturnată pe șoseaua Fundeni

Unul dintre accidente s-a produs pe șoseaua Fundeni. Un șofer grăbit nu adaptat viteza la condițiile meteo și a intrat într-o baliză de beton, a lovit o mașină staționată, după care s-a răstrunat.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri.

Șofer neatent, copil rănit în accident

La scurt timp, un alt accident s-a produs pe Calea Vitan, între două mașini. Un copil a fost rănit.

„Unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat prioritate. În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea unui pasager, minor în vârstă de 10 ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijri medicale. Ambii conducători auto testați, rezulatul indicat fiind 0”,

a declarata Claudiu Costea, Brigada Rutieră

Mașină suspendată pe refugiul de tramvai

Un alt accident s-a produs pe Șoseaua Olteniței. Un șofer a intrat cu mașina în scuarul care delimitează linia de tramvai și a rupt gardul pe o distanță de câțiva metri. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a rămas suspendat, pe gard. Tramvaiele liniilor 1 și 10 au circulat deviat mai bine de o oră până când mașina a fost îndepărtată.

imagine reprezentativa accident

Și pe Splaiul Independenței a fost un eveniment. Două mașini s-au ciocnit, iar o victimă a fost transportată la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !