Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, umiliți după înmormântare de neo-marxista Alina Mungiu

De citit

Alina Mungiu Pippidi, profitoarea tuturor regimurilor posibile care a transformat România „curată” într-un “coteţ” ideologic, face niște afirmații, care ies doar din gura neo-marxiștilor sau a persoanelor care sunt sub influența substanțelor halucinogene.

Conform declarațiilor Alinei Mungiu, vinovată, pentru moartea artiștilor și implicit a tuturor celor ce mor de Covid, pare a fi…biserica.

“Familiile lor mai bine preveneau moartea” – Alina Mungiu –
Jurnalista Alina Mungiu arată cu degetul către cei trecuți în neființă și către familiile artiștilor, umilindu-i, pentru faptul că și-au permis să cânte la evenimente și să se îmbrățișeze „cu toată lumea”.


Mungiu, femeia cu fular și vara la gât, acuză biserica, că „nu respectă regulile pandemiei și își folosește puterea de a schimba aceste reguli impuse de autorități”.

O anunțăm pe această cale pe neo-marxista profitoare, că biserica a respectat cu strictețe măsurile impuse de autorități și o dovedesc controalele poliției în multe insituții inclusiv în biserici.

Câteva cazuri izolate date pe la tv, nu fac din acestea o regulă generală, dar cum Pipidi urăște biserica și tot ceea ce înseamnă ea ca instituție creștină, face atacuri generale pe acestă temă și le folosește la maxim să denigreze BOR și orice altă insituție bisericească.

“Familiile lor mai bine preveneau moartea” – Alina Mungiu
În continuare, jurnalista Alina Mungiu arată cu degetul către familiile artiștilor, umilindu-i, pentru faptul că și-au permis să cânte la evenimente și să se îmbrățișeze cu toată lumea.

Alina Mungiu Pippidi, cea cu „coaliţia pentru un parlament curat”, care face criterii politice neo-marxiste soroşiste la comandă pentru o Românie „curată”, nu e un înger, ci doar o profitoare ideologică marxistă a tuturor regimurilor, de la comunism, iliescianism, la dictatura corectitudinii politice anti-BOR, anti- creștinism, a lui „Dacian Soroş”.

Cine este Alina Mungiu Pippidi, femeia cu fular la gușă?
Ea s-a afirmat în anii 80 ca o o vaşnică publicistă „comunistă” la publicaţia „Opinia Studenţească” din Iaşi, care aparţinea de Asociaţia Studenţilor Comunişti. Ea era colegă de editoriale cu un alt mare mahăr al comuniştilor locali, MRU, membru în CC al UTC, un apropiat a lui Nicu Ceauşescu. Colegii se fereau de Alina Mungiu Pippidi, fiind considerată o deviaţionistă a comunismului oficial naţional, apropiată ideologic de „revoluţia continuă” a lui Trotki şi Lenin. Norocul ei a fost revoluţia din decembrie 1989 şi de victoria GRU la Bucureşti. Sprijinită de Stelian Tănase şi SRS, precum şi de câţiva securişti, Mungiu Pippidi devine portavocea „Revistei 22” finanţată de magnatul ungur George Soros şi primeşte printr-o formă de şantaj o casă în Bucureşti, conform Inpolitics.

Declarația integrală a Alinei Mungiu:

”Să fie clar, unii oameni și-au făcut-o cu mîna lor, deci nu merită nici un oficial învinuit de ce li s-a întîmplat lor. Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă au continuat să cînte la nunți cu toate interdicțiile, evident fără mască de protecție, și au murit uciși de admiratorii lor la fel de proști ca și ei, care i-au strîns în brațe, le-au sărutat mîna și le-au adus pahare cu întăritor – cînd nu le-au băgat bancnote în mînă.

Familiile îndurerate mai bine preveneau toate astea, decît să se lupte după moarte cu autoritățile pentru corpurile contaminate. Libertatea să îți lași părinții și bunicii să moară cu zile nu face parte din nici un catalog cunoscut al drepturilor omului, dar pe lîngă ei nu trebuie să moară și cei de la morgă sau pompe funebre.

Din Evul Mediu oameni bravi, de la aristocrați la medici de oraș s-au luptat cu biserica pentru a obține schimbări de reguli în timpul epidemiilor ca să stăvilească infecțiile – unii cu prețul excomunicării. Și biserica de azi nu mai e cea medievală, deci numai un om cu desăvârșire needucat ia steagul creștinismului ca să lupte cu lupta cu epidemia.

Creștin nu e egal idiot, și nu a fost niciodată, și dacă vreți să vă luptați cu guvernul, luptați-vă să salvați vieți, nu cadavre”, și-a început mesajul, scris ca și o opinie pe site-ul România Curată, potrivit dcnews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate