Ne mândrim și avem cu ce!

De citit

Munca și efortul sunt pe deplin răsplătite. Edilul Târgoviștei, Cristian Daniel Stan a primit în calitate de primar ,,trofeul acordat de Asociația Municipiilor din România în cadrul Galei AMR 2021 la categoria „Regenerare urbană a spațiilor publice,,. Este vorba despre munca unei întregi echipe și realizările efectuate pentru îndeplinirea unui obiectiv: transformarea orașului Târgoviște în ultimii ani. În acest sens, Cristian Daniel Stan a scris pe Facebook următorul mesaj:

,,Excelență în regenerarea urbană a spațiilor publice

Sunt onorat să primesc, în calitate de primar, trofeul acordat de Asociația Municipiilor din România în cadrul Galei AMR 2021 la categoria „Regenerare urbană a spațiilor publice”. Este o recompensă care se întoarce către efortul unei echipe de a transforma orașul în ultimii ani și oferă, totodată, un model de bune practici.,, a scris pe Facebook primarul Târgoviștei

Sursă foto-Facebook

Analizarea proiectelor

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan este extrem de mândru. Edilul Târgoviștei ne explică pe larg ce anume a dus la această performanță. De asemenea Cristian Daniel Stan a adus în discuție faptul că ,,au fost analizate proiectele noastre cu finanțare europeană și locală,,. Toate zonele abandonate din Municipiul Târgoviște au fost „civilizate”. Cum anume? Aflăm în cele ce urmează:

,,În considerarea acestei performanțe au fost analizate proiectele noastre cu finanțare europeană și locală pe ceea ce înseamnă regenerarea spațiilor publice degradate : 21 de investiții și peste 50 de milioane lei în ultimii 3 ani! Toate zonele abandonate care au fost „civilizate”. Locurile de joacă apărute în locul maidanelor părăsite, hectare de pământ neîngrijit au fost înlocuite cu parcuri și spații de agremenet, mii de locuri de parcare în locul garajelor inestetice, toate au contribuit la schimbarea condițiilor de trai în municipiul Târgoviște.

O muncă de echipă, pentru care sunt extrem de mândru.,, a concluzionat Cristian Daniel Stan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !