Naționala de fotbal a României a debutat azi la Jocurile de la Tokyo și a câștigat! Doi argeșeni fac parte din echipă

De citit

Argeșul are din nou motive de mândrie! Naționala de fotbal a României a debutat astăzi la JO de la Tokyo. Din lot fac parte și 2 argeșeni, iar Dică e secund! Fotbaliștii au fost primii care intră în concurs. Naţionala  Hondurasului, în Grupa B, la Kashima, de la ora locală 20:00 (14:00, în România).

Tricolorii au câștigat

Honduras-România 0-1, „Tricolorii” se impun în primul meci de la Jocurile Olimpice. Elevii lui Mirel Rădoi au câștigat la limită, după un meci în care au fost dominați de Honduras.

Al doilea meci al tricolorilor se va juca pe 25 iulie, contra campioanei Asiei Under-23, Coreea de Sud, tot la Kashima (14:00, ora României).Următorul meci din etapa a doua va fi Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima).

România va înfrunta Noua Zeelandă pe 28 iulie, în ultimul său meci din grupă, la Sapporo (ora locală 17:30, adică 11:30 la Bucureşti).

Antrenor secund al Naționalei este Nicolae Dică, cel care s-a format ca jucător la FC Argeș. Din echipa națională de fotbal pentru JO fac parte și fotbaliștii argeșeni Eduard Marian Florescu și Virgil Eugen Ghiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !