Ministerul de Externe a emis atenționare de călătorie în Spania

De citit

MAE a emis atenţionare de călătorie în Spania. Este cod roșu de caniculă, iar aerul este practic imposibil de respirat. În Spania, Agenţia Meteorologică a emis mai multe coduri de caniculă – roşu, portocaliu şi galben – valabile de vineri până sâmbătă la amiază, cu posibilitate de prelungire.

Urmează două zile toride în Spania

În mai multe zone ale Spaniei temperaturile maxime vor fi cuprinse între 34 şi 41 de grade Celsius. Noaptea, termometrele vor înregistra valori cuprinse între 25 și 30 de grade Celsius. Instabilitatea atmosferică se menține prezentă în cea mai mare parte a țării. Pe timpul zilei, persoanelor cu probleme cardiace și bătrânilor nu le este recomandat să iasă din casă.

Ministerul de Externe de la Bucureşti a transmis o atenţionare de călătorie pentru Spania, pentru a-i avertiza pe cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în această ţară, despre aceste condiţii meteo. Cei care doresc să afle mai multe detalii legate de condițiile de călătorie actualizate în această țară o pot face pe https://www.mae.ro/node/1533

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !