Microbuz cu români care mergeau în Belgia, blocat în Germania

De citit

Un microbuz cu români care mergeau în Belgia a întâmpinat mai multe probleme în drumul către destinație. Se pare că o patrulă de la poliția autostrăzii Memmingen a verificat pe A96, lângă Buxheim, un microbuz în care se aflau șase români ce călătoreau spre Belgia. Oamenii legii nu au putut lăsa microbuzul să treacă, deoarece transportul nu îndeplinea condițiile legale.

Ce au descoperit oamenii legii

Polițiștii care au făcut verficiările au constatat că șoferul român, în vârstă de 22 de ani, transporta un total de cinci persoane din România prin Germania în Belgia. Acesta transporta oamenii fără a avea permis de conducere, informează bsaktuell.de, citat de StiriDiaspora. Șoferului i s-au cerut documentele, însă acesta ar fi prezentat acte false. Mai mult, el nu și-a recunoscut fapta, decât după insistențele oamenilor legii.

Pentru procedurile de infracțiuni administrative preconizate în temeiul Legii transportului de călători, oficialii i-au reținut tânărului de 22 de ani un depozit de garanție. Acesta riscă să nu mai poată lua permisul pe viață. Mai mult, tânărul se va alege cu o amendă usturătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !