Ludovic Orban dă de pământ cu Alina Gorghiu, după demiterea de la ISJ Argeș. „Nu știam că am o colegă care conduce Guvernul”

De citit

Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a răspuns ironic Alinei Gorghiu, după demiterea Elenei Liliana Murguleţ de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş. Orban se arată dezamăgit de atitudinea Alinei Gorghiu, ținând cont că a fost primul care a sprijinit-o la alegeri.

Orban nu o mai iartă pe Gorghiu

Liderul PNL a transmis că este „a nu ştiu câta decizie în care se fac schimbări în administraţie pentru că există o patimă prea mare în competiţia internă” a liberalilor.

Scandalul din Argeș a început când Alina Gorghiu a susținut că Inspectorul şcolar general al judeţului Argeş trebuie demis de urgenţă pentru că a dus politicul în şcoală ca să asigure victoria unui lider. Discuțiile au fost create de Gorghiu a doua zi după alegerile care au avut loc la PNL Pitești, acolo unde Mihai Coteț și Gelu Tofan au candidat pentru conducerea partidului, iar Tofan a câștigat detașat.

Nu ştiam că am o colegă senator care conduce Guvernul şi ministerul Educaţiei şi că inspectorii şcolari sunt schimbaţi la comandă politică. Din întâmplare o cunosc pe doamna profesoară Murguleţ. A fost profesoară într-un liceu care îmi este apropiat şi în care cineva foarte apropiat de mine a învăţat. Este un cadru didactic cu un înalt profesionalism, extrem de serios şi care a condus Inspectoratul Şcolar cu rezultate. Această decizie este a nu ştiu câta decizie în care se fac schimbări în administraţie pentru că există o patimă prea mare în competiţia internă”, a spus Orban, la sediul PNL.

Mesajul oficial transmis de liderul PNL  de la nivel național nu este unul întâmplător. Orban  a decis să lămurească odată pentru totdeauna lucrurile, după ce senatorul Alina Gorghiu a solicitat, la începutul acestei săptămâni demiterea de urgenţă a inspectorului şcolar general al judeţului Argeş, susţinând că „a dus politicul în şcoală şi elevii în politică, uzând de poziţia sa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !