Investiție importantă în comuna Bascov: stadion modern de 1.600 de locuri!

De citit

Miercuri, 23.11.2022, primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, a fost prezent la CNI (Compania Naționala de Investiții) București, unde a avut bucuria de a semna Contractul de finanțare și Actul Adițional Nr. 6 privind „Modernizarea bazei sportive-amenajare teren de sport, str. Rotărești DN, Nr 169A, pct. Pod Bascov, Comuna Bascov, Județul Argeș”.

Ideea demarării acestui proiect a fost concretizată în data de 26.10.2018, când a fost încheiat contractul Nr. 20533/2655 privind achizițiile publice.

Solicitarea transmisă de către UAT Bascov către CNI privind finanțarea acestei investiții a fost făcută în data de 25.06.2019, înregistrată sub Nr. 10790/26.06/2019, iar după multe demersuri și clarificări, în data de 18.03.2022, prin ordinul OMDLPA Nr. 417 au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru realizarea obiectivului.

„Așa cum v-am precizat, astăzi am semnat contractul de finanțare privind realizarea acestui obiectiv, iar din acest moment constructorul care a fost desemnat în urma licitației, poate demara începerea lucrărilor de construcție in orice moment.

O sa fie realizat un stadion (cel mai frumos existent în mediul rural), care o sa aibă o capacitate de 1600 locuri în tribune, nocturnă, vestiare moderne, iar suprafața de joc o sa fie din gazon sintetic de cea mai buna calitate.

Astfel, cetățenii din Bascov, atât iubitorii de sport cât și sportivii o sa beneficieze de cele mai bune condiții privind practicarea sportului.” – a transmis Gheorghe Stancu, pe Facebook.

Citește și: VIDEO – A făcut prăpăd după ce a intrat cu mașina într-un magazin non-stop din Argeș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !