Incendiu de proporții în Argeș. Laborator sanitar-veterinar, cuprins de flăcări

De citit

În această dimineață în jurul orei 8.10, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în municipiul Piteşti, strada Calea Bucureşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la clădire de pe strada Calea Câmpulung.

La ajungerea forţelor de intervenţie, s-a constatat că este vorba despre sediul DSVSA (Direcția Sanitar Veterinară și de Siguranţa Alimentelor Argeş), incendiul manifestându-se la etajul 1 al clădirii, cu degajări mari de fum, unde funcționa un laborator sanitar-veterinar.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului și degajarea fumului. La fața locului a fost prezent și un echipaj CBRN, care în urma efectuării măsurătorilor, nu a identificat concentrații peste limitele admise ale substanțelor periculoase în atmosferă.

În urma evenimentului au ars elemente de mobilier aflate în apropierea locului în care a izbucnit incendiul și au fost afectați pereții, din cauza degajărilor mari de fum.

Nu au fost victime și nici persoane surprinse în interior. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, de la o unitate interioară a unui aparat de aer condiționat.

Citește și: Alertă! Bărbat de 69 de ani, căutat de polițiștii argeșeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !