Furia naturii se revarsă! 14 persoane au fost ucise de același trăsnet

De citit

Cel puţin 14 persoane au fost ucise şi alte trei au fost rănite de trăsnete care s-au abătut asupra munţilor din nordul Pakistanului. Anunțul dezastrului natural a fost făcut de autorităţile locale, citate de AFP.

Trăsnetul nu a iertat nimic în calea sa

Incidentul a avut loc în districtul Torghar, din provincia Khyber Pakhtunkhwa. Aceasta a fost afectată, încă de miercuri, de ploi torenţiale ale musonului şi de alunecări de teren. Inundațiile au făcut și ele ravagii în teritoriu. Ploile au fost permanent însoțite de descărcări electrice și de vânt puternic.

Cel puţin 14 persoane din aceeaşi familie au fost ucise după ce trăsnetele au lovit două case învecinate”, a declarat AFP, Kamran Bangash, purtătorul de cuvânt al provinciei.

Cinci copii şi patru femei se numără printre persoanele decedate, a precizat el.

Musonul, care a făcut ravagii între iunie şi septembrie, este esenţial pentru irigarea culturilor şi umplerii rezervoarelor cu apă pe continentul indian, potrivit Agerpres. Cu toate acestea, în urma unui astfel de potop, de fiecare dată sunt și victime. În fiecare an, precipitaţiile violente provoacă victime omeneşti şi pagube materiale.

În anul 2019, 18 persoane au fost ucise de trăsnete la Thar, o regiune izolată din sudul Pakistanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !