Fraudă cu certificate false de vaccinare!!

De citit

Un centru de vaccinare şi patru cabinete medicale individuale sunt vizate de fraudă cu certificate false de vaccinare anti-COVID.

Existau încă din vară suspiciuni că în unele cabinete se practică. Asistenţii medicali s-ar fi folosit de parafa unui medic pentru a elibera certificate false de vaccinare.

Percheziţiile au ca scop învestigarea medicilor şi asistenţilor medicali care au eliberat certificatele false.

Cercetările au în vedere, fapte de luare de mită, dare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, fals informatic şi uz de fals.

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, efectuează 17 percheziţii domiciliare, toate în judeţul Prahova, într-o cauză penală în care sunt efectuate cercetări în legătură modalitatea de eliberare a certificatelor de vaccinare anti Covid”.

Vor fi puse in executare 35 de mandate de aducere emise pe numele suspectilor.

La percheziții vor participă poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova şi Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Prahova, conform comunicatul IJP Prahova.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !