Florin Cîţu vrea certificat verde pentru toate activităţile din România!

De citit

Premierul demis, Florin Cîţu, a ținut să își spună punctul de vedere despre necesitatea folosirii certificatului verde în România. Acesta a anunţat joi, după şedinţa de guvern, că o soluţie pentru evitarea carantinării ar fi impunerea certificatului verde pentru toate activităţile din țara noastră.

Acesta a precizat că a discutat cu ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, acest subiect. Aceștia s-au pus de acord că mai degrabă s-ar impune certificatul verde pentru toate activitățile din România.

Pentru orice activitate la care intrăm, când intrăm în contact cu persoanele să avem acest certificat verde, în activitățile economice. Dacă dorim să avem în continuare economia deschisă cred că aceasta este o măsură care ar ajuta foarte mult. Încă nu am discutat despre a reduce numărul de funcționare în weekend pentru activități economice în weekend. Ne uităm la toate măsurile. Eu spun că a avea certificat verde pentru orice activitate economică este un pas important și ne gândim la acest lucru, a spus premierul interimar, Florin Cîțu.

Prim-ministrul demis consideră că introducerea certificatului verde trebuie impusă cât mai rapid și că nu este o restricție. El consideră măsura o triere care ar ajuta la buna funcționare a tuturor activităților.

În acest moment eu cred că pasul următor este să cerem folosirea certificatului verde pentru circulație. Propunerea trebuie să fie cât mai rapidă. (…)Asta nu este restricționare. Ar fi o triere. Dacă te vaccinezi, dacă ai trecut prin boală, dacă ești testat… Deci sunt trei variante., a mai spus Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !