Florin Cîțu a explicat cum va construi o nouă majoritate parlamentară

De citit

După ce a câștigat șefia Partidului Național Liberal, Florin Cîțu a discutat despre construirea unei noi majorități parlamentare. Prim-ministrul afirmă că va discuta, în vederea obţinerii unei susţineri pentru Guvern, cu toţi parlamentarii.

Acesta va discuta cu parlamentarii care nu doresc o criză politică iarna aceasta. „Pe de o parte avem USR care negociază cu PSD şi AUR şi atunci noi ce să facem, să nu negociem cu nimeni?” este răspunsul lui Cîţu, la înttebarea dacă este dispus să primească susţinerea PSD.

Primul ministru a afirmat, duminică, că dacă USR PLUS nu revine în Guvern, el va avea discuşii cu toate partidele. Acesta este dispus să facă aceste compromisuri pentru susţinerea Guvernului, informează News.ro.

Vom discuta cu toţi aceia care în Parlamentul României vor să susţină un guvern şi nu vor o criză politică din România. Cu toate partidele Pe de o parte avem USR care negociază cu PSD şi AUR şi atunci noi ce să facem, să nu negociem cu nimeni?, a afirmat Florin Cîţu citat de Mediafax.

Întrebat dacă se va simţi confortabil în funcţia de prim-ministru ştiind că are susţinerea PSD, Florin Cîţu a răspuns:

Aveţi foarte multe scenarii, mie îmi place să discut de lucruri concrete”.

El a adăugat că „preferinţa” sa şi varianta cu cele mai multe şanse rămâne refacerea coaliţiei cu USR PLUS. Acesta va încerca în următoarea perioadă să atenueze criza politică în care era află România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !