Filmele lunii octombrie

De citit

Luna octombrie are parte de lansările unora dintre cele mai așteptate filme ale anului. Fie că ești fan al genului acțiune sau horror, animație sau fantezie, în acestă lună cu siguranță există o premieră care te-ar putea interesa.

Iar pentru a avea parte de cea mai bună experiență, Cinema Trivale ți-o poate oferi, grație unui sistem Sony 4k. Pentru a vă face o rezervare, puteți folosi link-ul www.cinematrivale.ro/program

Dintre cele mai așteptate filme ale anului

Pe 1 octombrie se lansează a doua parte a filmului Venom: Let There Be Carnage, continuarea filmului din 2018 în care joacă Tom Hardy și Michelle Williams. În acest film îl putem vedea pe jurnalistul Eddie Brock, interpretat de Tom Hardy, care încearcă să se obișnuiască cu simbiotul Venom în viața lui, dar lucrurile au o întorsătură de situație atunci când criminalul în serie Cletus Kasady scapă din închisoare.

Filme animații pentru intrega familie

Animația Adams Family 2 este recomandarea noastră pentru o după amiază cu familia, fiind potrivit pentru cei mici, dar și pentru adulți. Această animație aduce iar pe marile ecrane îndrăgitele personaje ale filmului din anii 90.

A doua animație care se va lansa în această lună este Hotel Transilvania, pe 22 octombrie Gașca lui Dracula se întoarce, asa cum nu ai mai văzut-o până acum, în acest ultim capitol al Hotel Transilvania.

Mult așteptatele producții science fiction și horror

După mai multe amânări, așteptarea a luat sfârșit pentru fanii genului fantacy, pe 15 octombrie Dune apare în cinematografe. Aceasta a avut premiera în cadrul galei de film de la Veneția, iar criticii l-au lăudat spunând că este “O producție uimitoare, care merită cinci stele”. Acest film are la bază romanul S.F. scris de Frank Herbert și publicat în 1965“Dune”, care ne spune povestea călătoriei mitice și emoționante a lui Paul Atreides, care are parte de un destin mai măreț decât puterea lui de a înțelege.

Pregătirea pentru Halloween o să vă o facă filmul horror Antlers, filmul inspirat de cartea ,,The quiet boy,, si regizat de Scott Cooper, spune povestea unei profesoare și a fratelui ei, șeriful, aceștia devin convinși că unul dintre elevi ascunde o creatura supranaturala.

Vă așteptăm la cinema ca să vă puteți bucura de un film bun!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !