EXCLUSIV – Ciocniri violente între proprietarii restaurantelor și poliție!

De citit

VIDEO

Zeci de proprietari de întreprinderi mici s-au îmbrâncit cu forțele de ordine, în timp ce încercau să-și forțeze intrarea în piața parlamentului Romei, pentru a protesta împotriva restricțiilor de lungă durată impuse de coronavirus.

„Libertate, libertate”, au strigat protestatarii în timp ce poliția a folosit bastoane și scuturi pentru a-i împinge înapoi pe o stradă adiacentă. Un polițist a fost rănit după ce a fost lovit la cap de un obiect aruncat asupra sa din mulțime, a informat presa locală.

Săptămâna trecută, Guvernul italian a decis că barurile și restaurantele ar putea oferi un serviciu în genul take-away în luna aprilie, fapt care i-a supărat enorm pe proprietarii multor restaurante, în prag de faliment, care sperau să se redeschidă pe măsură ce campania de vaccinare a crescut, iar numărul cazurilor a ramas relativ constant.

„Situația de sănătate este probabil gravă, dar situația noastră economică și socială este mult mai mai gravă. Aici sunt 10.000 de persoane, 10.000 de familii, 10.000 de femei și copii care sunt disperați”, a spus proprietarul restaurantului Umberto Cariera, din orașul Pesaro.
„Disperarea ne-a adus aici”,
a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate