Evaziune fiscală în Argeș. Prejudiciul depășește 51.000 de lei

De citit

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalitaţii Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada august 2013 – decembrie 2016, un bărbat de 28 de ani, având calitatea de administrator al unei societăți comerciale, ar fi evidențiat în actele contabile ale societății cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale, reprezentate de achiziția de mărfuri de la un număr de 7 societăți comerciale cu un comportament fiscal neadecvat (fără mijloace de transport, active, salariați, etc.).

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului a fost stabilit la valoarea de  51.177 de lei, reprezentând TVA, pentru care au fost instituite măsuri asiguratorii asupra bunurilor persoanei în cauză.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată, transmite IPJ Argeș.

Citește și: Argeșean reținut pentru violență domestică. Își bătea soția în prezența fiului minor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !