Elevii intră în online! 54 de localități au depășit rata de infectare de 6 la mie

De citit

În 54 localități din România s-a depășit rata de infectare cu noul coronavirus de 6 la mie. Elevii din aceste localități vor învăța de acum online din cauza incidenței mari.

Potrivit unui document publicat vineri de Ministerul Educației, cea mai mare incidență este în Cătina, județul Cluj – 12,08. Urmează Ploscoș (Cluj) – 9,66, Șeica Mică (Sibiu) – 9,48, Pojejena (Caraș-Severin) – 9,47, Bârsana (Maramureș) – 9,1 și Bara (Timiș) – 9,06.

7 localități au rata de infectare cu noul coronavirus mai mare de 8 la mie. Există, de asemenea, 14 localități cu rata de infectare mai mare sau egală cu 7. Se pare câ și în alte 21 de localității, rata de infectare a trecut de 5 cazuri COVID la mia de locuitori. Din acest motiv, școlile din aceste localități se închid, iar elevii fac cursuri online.

Raed Arafat: Avem localităţi carantinate în patru judeţe

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat a vorbit și el despre subiectul cazurilor de coronavirus din țara noastră. El a declarat, vineri, că situația este destul de gravă existând deja localităţi carantinate. Acestea se găsesc în judeţele Satu Mare, Maramureş, Botoşani, Sibiu.

Sursă foto – Captură facebook

Localităţi carantinate avem în patru judeţe: Satu Mare, Maramureş, Botoşani, Sibiu. În Satu Mare sunt şapte localităţi carantinate, în Maramureş sunt opt localităţi carantinate, în Botoşani două localităţi carantinate, în Sibiu o localitate”, a afirmat Arafat citat de Agerpress.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De actualitate

error: Conținutul este protejat !